impressions from my clients

 
Oud met Glimlach , een handboek voor 40+ vrouwen met tips van top tot teen!

Oud met Glimlach, een handboek voor 40+ vrouwen met tips van top tot teen!

OMG mooi op de foto zonder veel make-up en/of filter? Het kan! Wij houden niet van poseren (en dragen nagenoeg geen make-up) maar voor de camera van @nikolaos_kyriakidis voelden wij ons direct op ons gemak. Met resultaat; Nikolaos wist ons naturel mooi en treffend te vangen voor de publiciteitsfoto van het boek. Naast portretten maakt Nikolaos ook prachtige foto's waarin hij de vrouwelijkheid weet te vangen van vrouwen van alle leeftijden, in alle vormen en maten.

Nikolaos Kyriakidis : "Als fotograaf vind ik het een uitdaging de schoonheid van de mens te vangen in beeld. Iedereen is mooi, ik wil de mensen daarmee verrassen."

Dank Nikolaos voor deze mooie verrassing. Een aanrader!


 
Alexandros Kyrkos,  Musician

Alexandros Kyrkos, Musician

As soon as the photo session started I was taken by surprised by the vivid creativity of Nikolaos Kyriakidis. Every step of the process moved on smoothly, with professional ease, charm and humor. His instructions were comforting and clear. The photos I received were on the top of the best portraits I have ever had for myself.


Amber Gallenkamp

Amber Gallenkamp

 

De fotoshoot met Nikolaos was een onwijs leuke ervaring. Ik wilde altijd al zo een soort shoot doen, maar ik had nooit het lef en de gelegenheid hier voor. Dit was dus mijn kans om het toch te doen. Ik was bang dat het misschien ongemakkelijk zou worden, omdat ik nog niet eerder met Nikolaos had geshoot. Maar het tegendeel bleek waar te zijn. Door zijn gezellige babbel en humor zorgde Nikolaos ervoor dat ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak voelde. Goeie tips en fijne feedback kreeg ik van hem tijdens de shoot. Dit vond ik erg fijn. En daarnaast ben ik ook super blij met het resultaat! De foto’s zijn prachtig en ik ben hierdoor ook weer een stukje zekerder geworden om voor de camera te staan. Echt een toffe ervaring!


Thomas Moore , Chaiman Kromantse Foundation

Thomas Moore, Chaiman Kromantse Foundation

Nikolaos Kyriakidis is very keen in transcending the human experience through his astounding photos. He is innovative and well skillful in his art-craft and creates memorable moments by incorporating his natural aesthetic vision. My experience posing for him is special and I am very inspired from his work and glad for the beautiful photos that he have done for me.


Iris Koppe , Freelance Journalist De Volkskrant

Iris Koppe, Freelance Journalist De Volkskrant

Nikolaos Kyriakidis is een getalenteerde portretfotograaf, die 'gewone' portretten kan optillen tot iets bijzonders. Hij neemt ruim de tijd, stelt je op je gemak en weet door middel van verschillend lichtgebruik van elke foto iets unieks te maken. Een shoot bij Nikolaos zal niet teleurstellen.