2733zw-Exposure.jpg

Ik portretteer uitsluitend in zwart-wit,

omdat kleur me afleidt van de essentie van het verhaal.

 

Toen ik tien jaar oud was…

… kreeg ik van mijn moeder een eenvoudige camera mee om foto’s te maken van een schoolreisje. Andere kinderen maakten foto’s van de omgeving en bezienswaardigheden, ik kwam thuis met een rolletje vol portretten van mijn klasgenootjes.

Vanaf dat moment heeft de portretfotografie mij niet meer losgelaten.

Op mijn zestiende betrad ik officieel de wereld van de fotografie, toen ik in Griekenland door twee fotografen werd ingehuurd als assistent. Later studeerde ik aan de Fotoacademie Amsterdam, en in 2005 fotografeerde ik voor een media-exploitant campagnes voor de mode-industrie, real estate en events.

Als fotograaf vind ik het een uitdaging de schoonheid van de mens te vangen in beeld. Iedereen is mooi, en ik wil de mensen daarmee verrassen. Fotograferen is voor mij magie. Het beeld dat opdoemt in de ontwikkelbak, dat is paradijselijk. Ik weet ook precies wanneer ik geraakt heb, daarvoor hoef ik het beeld niet eens terug te kijken.

Mijn werkwijze is intuïtief. Ik heb geen vooropgezet plan, ik improviseer ter plekke en heb vaak muziek aan tijdens de shoot. Zo kan ik op een ontspannen manier een band opbouwen met mijn klant en me concentreren op het juiste moment van afdrukken.

Ik portretteer uitsluitend in zwart-wit, omdat kleur me afleidt van de essentie van het verhaal. In zwart-wit kan ik beter het spel met het licht ervaren en aandacht schenken aan de vorm.

Ik heb ervaring met de volgende werken en neem gerust contact met me op voor een aangepaste fotoshoot.
- Bedrijfsportretten voor professionele branding

- Headshots voor portfolio (acteurs, zangers, etc.)

- Portretten

Follow me: