Model for a Day

Model for a Day

297.00
Quantity:
Bestel

Even proeven van de lifestyle van een fotomodel - wie wil dat nou niet? Deze verwenshoot is niet alleen voor professionele modellen maar juist ook voor mensen die weleens willen weten hoe het is om uit je schulp te kruipen en je van je beste kant te laten zien!

Je innerlijke femme fatale, je taaie tijger, je zachte ziel, het zit er allemaal. En in deze shoot wordt precies die versie van jou naar boven gehaald die jij nu eens in het volle licht wil zetten.

Eerst word je in de watten gelegd door een stylist die je haar in model brengt en word je prachtig opgemaakt. Daarna volgt de uitgebreide shoot, waarin Nikos alle tijd neemt om je mooiste poses in beeld te vangen en je eventueel te coachen als je geen ervaring hebt. Samen werken jullie naar een eindresultaat toe waar je trots op kunt zijn!

So be a Model for a Day, en boek hier je shoot!

Dit is een tijdelijke aanbieding tot Valentijnsdag, 14 februari 2019. De shoot duurt totaal 120 min en is inclusief visagie en haarstyling. De kosten voor de shoot inclusief 4 geprinte foto’s (15x20cm) is 297€ Ieder ander extra foto kost 127€ ( 2 weken na de shoot onthulling van de beste 20 foto,s )

Als je je aanmeldt, ben je het ermee eens dat we je af en toe een mail sturen als we weer leuke ideetjes of activiteiten hebben. Afmelden kan altijd!

Vergeet niet om door te geven op welke dag en hoe laat je zou willen komen


PS Neem gerust een vriend, vriendin, familielid of collega mee

Let op! Reservering vindt plaats na ontvangst van betaling.