A Celebration of You

vierde.jpg
eerste.jpg
tweede.jpg
deerde.jpg
vierde.jpg
eerste.jpg
tweede.jpg
deerde.jpg

A Celebration of You

147.00
Quantity:
Bestel
Wil jij ook weleens schitteren op een foto, maar dan als jezelf? Dus zonder make-up, styling of andere hulpmiddelen? Gewoon jij, puur natuur.

We vinden het zo moeilijk, écht laten zien wie we zijn. Omdat we denken dat dat niet genoeg is, dat het mooier moet. Dus doen we toch nog even een filtertje over die selfie voordat we hem online zetten. Maar dat hoeft niet!

Als je jezelf nooit mooi op een foto vindt staan, of denkt dat je niet fotogeniek genoeg bent, dan ben je bij Nikos aan het juiste adres. Hij haalt het mooiste in jou naar boven tijdens een shoot, hij laat je schitteren en weet datgene in beeld te vangen wat jou bijzonder, aantrekkelijk en uniek maakt. En gegarandeerd, wanneer jij het resultaat ziet, vind jij jezelf ook prachtig

Dus vier jezelf en boek hier je shoot ! De shoot is zonder visagie of haarstyling. . De kosten voor de shoot plus 2 geprinte foto’s ( 15 X 20 cm ) is 147€. We werken met fotodagen waarbij er meerdere vrouwen op 1 dag worden gefotografeerd.

Als je je aanmeldt, ben je het ermee eens dat we je af en toe een mail sturen als we weer leuke ideetjes of activiteiten hebben. Afmelden kan altijd .

Vergeet niet om door te geven op welke dag en hoe laat je zou willen komen ??
Ps. Neem gerust een vriend/vriendin ,familie lid ,collega,of wie dan ook mee.

Let op ! Reservering vindt plaats na ontvangst van betaling .